(Retele si gestiune de date pentru afaceri de succes;

non-stop la dispozitia partenerilor)

SysAdmin 1

Reprezinta serviciul de gestiune si/sau optimizare a sistemului IT al unei companii. BSD asigura:

  • auditul sistemului IT – adica evaluarea echipamentelor, a capacitatii si eficientei lor pentru nevoile business-ului (acolo unde el exista);
  • proiectarea retelei necesare, cu posibilitatea relocarii informatiei pe servere de tip cloud. Acestea ofera avantajul interventiei rapide pentru rezolvarea posibilelor probleme de la distanta, si optimizarea costurilor legate de trafic, intretinere sau actualizare.
  • Implementarea si administrarea sistemului IT cu monitorizare si raportare permanenta a performantei.
SysAdmin
Securitatea Absoluta
Securitatea Absoluta 2

a datelor sensibile este posibila prin crearea de copii de siguranta zilnice, la toata informatia din sistem. BSD asigura servicii de securitate a datelor, punand la dispozitia partenerilor echipamente performante pentru achizitie sau inchiriere, capabile sa suporte solutii de urgenta la cele mai inalte standarde.

Asistenta 3

se refera atat la suportul tehnic asigurat de BSD pentru companii, cat si la consilierea angajatilor acestora. Proiectele de infrastructura implementate de BSD beneficiaza de control si mentenanta pe toata perioada contractului, garantand functionarea, stabilitatea si siguranta intregului sistem. In plus, orice utilizator al sistemelor implementate si administrate de BSD are suport permanent pentru rezolvarea problemelor care pot aparea.

Asistenta
Infrastructura
Infrastructura 4

are un rol decisiv pentru dezvoltarea oricarei afaceri. Din nefericire, in lumea concreta inca ne impiedicam de drumuri aglomerate sau accidentate, autosatrazi imperfecte, conditii care cel mai adesea incetinesc traficul in loc sa il accelereze… 

In universul informatiei, infrastructura este creata pentru fiecare business in parte, astfel incat sa-i serveasca perfect necesitatilor si asteptarilor: retele personalizate, conditii de trafic fara obstacole, securitate maxima a datelor companiei tale.

Data Center 5

inseamna “camera de servere” sau cloud. Performanta acestuia pentru companie presupune cunoasterea tendintelor industriei si alegerea celor mai bune solutii de stocare, back-up si securitate a datelor. BSD dispune de cele mai moderne, stabile si convenabile solutii pentru parteneri, atat pentru gestionarea sistemelor IT in-house, cat si pentru gazduirea si gestiunea datelor externalizate in data center-ul propriu.

Data Center
Optimizarea
Optimizarea 6

sistemului IT reprezinta procesul de potentare a infrastructurii de care dispune compania ta. Profesionistii BSD iti ofera analiza si verificare la cerere a infrastructurii existente, si iti propun solutii ideale pentru o functionare optima a echipamentelor in conditii de cost minim.

POLITICI GDPR / POLITICI COOKIES